Nemokamas pristatymas nuo 59€
Krepšelis

Pledas: kokį pasirinkti bei kaip prižiūrėti?

2021-10-27

Merino vilnos pledas: rinkitės, jei Jus kamuoja įvairūs sveikatos negalavimai

Merino vilnos pledas pagamintas iš aukščiausios kokybės ir tvirtos struktūros merinosų avių vilnos, kuri pasižymi ilgaamžiškumu dėl savo elastingumo bei gebėjimo išlaikyti puikią formą. Merinosų avių vilna yra su švelnesniais ir minkštesniais plaukeliais nei avių vilna, todėl iš jos pagamintas pledas – jaukesnis ir malonesnis.

Merino vilnos pledas, kaip ir kita vilnonė patalynė, yra ypač higieniškas, nes nekaupia nešvarumų ir dulkių. Merino vilna užkerta kelią bakterijų dauginimuisi, todėl vilnonėje patalynėje erkutės neturi sąlygų veistis.

Verta paminėti, kad merino vilnos pledą ypatingai rekomenduojama rinktis tiems žmonėms, kuriuos kamuoja įvairūs sveikatos negalavimai. Merino vilnos pledas turi puikių ventiliacinių, šiluminių, kraujotaką stimuliuojančių ir antibakterinių savybių. Dėl šių savybių merino vilnos pledą patariama rinktis žmonėms, kurie kenčia nuo įvairių sveikatos problemų: kaulų ir sąnarių ligų, raumenų ir jungiamojo audinio sutrikimų, raumenų spazmų, nervų uždegimų, periferinių kraujagyslių ligų, sutrikusios kūno termoreguliacijos. Dėl gebėjimo sugerti drėgmę, merino vilnos pledas padeda sukurti puikias sąlygas ramiam bei komfortiškam miegui.

PRIEŽIŪRA. Siekiant išsaugoti merino vilnos pledo ilgaamžiškumą, patariame atsižvelgti į jo priežiūros rekomendacijas.

Svarbu žinoti, kad merino vilnos pledas turi specifinį natūralios vilnos kvapą, kuris būna intensyvesnis naują gaminį išėmus iš pakuotės. Šis kvapas susilpnės, jei merino vilnos pledą išvėdinsite sausoje ir saulėtoje vietoje. Venkite pledą laikyti drėgnoje vietoje, nes vilnos kvapas tik dar labiau suintensyvės. Merino vilnos pledo skalbti negalima, galimas tik sausas valymas. Merino vilnos pledo nedžiovinkite džiovyklėje ir nelyginkite.

 

right

 

Medvilninis pledas: rinkitės ne tik šilumą, bet kartu ir unikalią interjero dekoro detalę

Medvilninis pledas ne tik praktiškas, bet ir stilingas pasirinkimas kiekvieno namams. Medvilninių pledų paviršius – švelnus ir minkštas, todėl jais malonu užsikloti ar apsigaubti. Naudinga žinoti, kad medvilniniai pledai nedirgina odos, todėl juos yra visiškai saugu naudoti ne tik jautrią odą turintiems žmonėms, bet taip pat ir kūdikiams bei vaikams.

Medvilninis pledas daugelio pasirenkamas ne tik dėl šilumos, bet taip pat ir dėl skirtingų panaudojimo galimybių. Pavyzdžiui, medvilninis pledas gali tapti unikaliu miegamojo ar svetainės akcentu. Net ir netyčia šiek tiek netvarkingai ant sofos ar lovos paliktas išskirtinio dizaino medvilninis pledas suteiks kambariui daugiau jaukumo.

PRIEŽIŪRA. Medvilninio pledo priežiūra yra kur kas paprastesnė nei merino vilnos pledo. Medvilninį pledą galima skalbti neaukštoje, 30 °C, temperatūroje, taip pat galimas sausas valymas. Medvilninio pledo nebalinkite, nelyginkite ir nedžiovinkite džiovyklėje.

contacts_content

Vaikiškas pledas: rinkitės gaminius iš plataus mažylių prekių asortimento

Svarbu paminėti, kad vaikiškas pledas šiek tiek skiriasi nuo to, kurį naudoja suaugusieji. Vaikiški pledai yra ne tik kur kas mažesni, nei suaugusiųjų, ir dailinti įvairių pasakų herojų ar kitais paveikslėliais. Vaikiški pledai taip pat gali būti gaminami iš kiek kitokių medžiagų, nei suaugusiems skirti pledai. Be to, vaikiškus pledus gali tekti skalbti dažniau nei įprasta: dėl šios priežasties skirtingi patalynės gamintojai kuria apklotėlius, kurie nereikalauja ypatingos priežiūros.

Ieškantiems aukštos kokybės, patvarių bei mažyliams saugių naudoti pledų, siūlome itin platų bei nuolat atnaujinamą gaminių pasirinkimą. Pirmosios internetinės tekstilės parduotuvės Lietuvoje www.TavoSapnas.lt asortimente – skirtingų dydžių, spalvų, stilių, raštų ir kt. merinosų vilnos pledai, megzti medvilniniai pledai ir kt. pledai. 

Megztas merino vilnos pledukas. Šis vaikiškas pledas pagamintas iš ypač plonos ir lengvos, tačiau šiltos 100 proc. merino vilnelės. Megztas merino vilnos pledukas yra ypatingai minkštas ir jaukus bei neerzinantis jautrios mažylių odos. Šis pledukas taip pat yra antialerginis, todėl nesukelia mažyliams alergijų.

PRIEŽIŪRA. Megztą merino vilnos pleduką galite skalbti skalbimo mašinoje iki 30 °C vilnos režimu arba rankomis. Pleduką patariame džiovinti patiesus. Gaminio nerekomenduojame lyginti bei džiovinti džiovyklėje.

Minky audinio pledukas. Šis pledukas pagamintas iš naujoviško Minky audinio ir yra ypatingai purus, lengvas, minkštas bei malonus kūdikio odai. Minky audinio pledukas gali būti naudojamas tiek kaip pledas, tiek ir antklodėlė visais metų laikais.

PRIEŽIŪRA. Minky audinio pleduką galima skalbti neaukštoje, 30 °C, temperatūroje, netinkamas sausas valymas. Šio pleduko negalima balinti ir džiovinti džiovyklėje. Pleduką galima lyginti žemoje temperatūroje.

Muslino pledukas. Šis vaikiškas pledas yra pagamintas iš muslino – plono, lengvo ir minkšto medvilninio audinio. Muslino medvilnė gaminama naudojant tik aukščiausios kokybės medžiagas ir yra be dirbtinių priedų, todėl muslino pledukas ypač tinkamas naudoti kūdikiams ir mažiems vaikams bei yra specialiai pritaikytas jautriai mažylių odai. Su muslino pleduku – sveikas, kokybiškas ir ramus mažylių miegas.

PRIEŽIŪRA. Muslino pleduką galima skalbti 30 °C temperatūroje ir lyginti žemoje temperatūroje. Pledukui netinkamas sausas valymas, jo negalima balinti ir džiovinti džiovyklėje.

Pledas – itin praktiškas daiktas kiekvieno namuose, užtikrinantis šilumą bei padedantis kurti jaukumą namuose. Jei ieškote aukštos kokybės vaikiškų pledų ar pledų suaugusiems, apsilankykite ,,TavoSapnas“ internetinėje parduotuvėje www.TavoSapnas.lt. Čia atrasite plačią pledų įvairovę, todėl neabejojame, kad išsirinksite Jums labiausiai patikusius gaminius. Visi mūsų pledai atitinka Oeko-Tex 100 Standard reikalavimus, todėl gaminiuose esančių kenksmingų medžiagų kiekiai neviršija leistinų ribų. Jei abejojate, koks pledas labiausiai atitiktų Jūsų poreikius, susisiekite – patyrę gaminių konsultantai pakonsultuos rūpimais klausimais bei padės atrasti reikiamą prekę.