Nemokamas pristatymas nuo 59€
Krepšelis

Vaikiški pledai

Natūralus ir minkštas, merino vilnos ir ne tik, pledas visuomet praverčia. Tai šis tas daugiau nei audinys... Išrinkite kūdikiui patį dailiausią ir jaukiausią! 

Rikiavimas
  • Rikiuoti pagal
  • Pavadinimą
  • Datą
  • Didžiausią nuolaidą
  • Mažiausią kainą
  • Didžiausią kainą
Filtrai
Kategorija
  • Vidutinio šiltumo
  • Žieminio šiltumo
  • Vasarinio šiltumo
Rodyti po: 24 48 72 96

Kas gali būti geriau nei vėsų vakarą visiems šeimos nariams įsisupti po pledais, su arbatos puodeliais rankose bei praleisti vakarą jaukiai besišnekučiuojant. TavoSapnas.lt elektroninėje parduotuvėje parduodami įvairūs vaikiški pledai, kurie padės nuostabų malonumą jausti ir jūsų atžaloms. Ne vieno tyrimo metu įrodyta, kad mažyliai prisiriša prie savo patalynės ir tokių objektų, kaip pledas. Tinkamai parinktas pledas gali prisidėti prie to, kad vaikutis miegos ramiau, nejaus diskomforto ir tuo pačiu leis ir tėveliams, globėjams geriau pailsėti.

Internetu kiekvienas pirkėjas gali įsigyti labai įvairių stilių vaikiškų pledų. Gausaus asortimento dėka pavyks rasti prie likusio kambario interjero derančius, atžalos charakterį atspindinčius arba abi šias savybes suderinančius pledus!

Kaip išsirinkti vaikams tinkantį pledą?

Tėvams visada aktualiausia yra žinoti pledo sudėtį bei medžiagų savybes. Vaikams skirtas pledukas turėtų būti pakankamai šiltas. Todėl, pagal tokius prioritetus, į sąrašų viršų kyla vilnoniai, megzti arba storesnės medvilnės pledukai.

Daugelis tėvų taip pat labai domisi ir vertina vaikiškus pledus, kurių sudėtis yra antialerginė. Dėl to, kad vaikų kvėpavimo takai būna gerokai jautresni, medžiagos, nerenkančios dulkių, yra išskirtinai naudingos bei vertinamos. Dulkėms, pelėsiui ir kitiems alergenams atspari medvilnė ar vilna bei kiti augaliniai pluoštai čia sulauks didžiausio dėmesio. Prekės puslapyje rasite visą aktualiausią informaciją apie sudėtį ir rasite tuos pledukus, kurie labiausiai atitiks poreikius.

Vaikiški pledai išsiskiria ir savo spalvingumu bei dizainų įvairove. Būtent modeliai vaikams iš karto į akis krenta dėl ryškiaspalvių, margų raštų, iliustracijų, užrašų ar kitų detalių, kurios puikuojasi ant pledo.

Pirkite vaikams ir kūdikiams skirtus pledus internetu

Daugybę vaikiškų pledų patrauklia kaina rasite TavoSapnas.lt elektroninės parduotuvės kataloge. Skirtingo dydžio, unikalių dizainų bei skirtingų medžiagų sudėties modelius bus patogu įsigyti vos kelių mygtukų paspaudimu.

Prekių kataloge išsirinkite, kuris didelis, iš vilnos pasiūtas pledas ar kitoks modelis jums patinka, įsidėkite jį į krepšelį. Pasirinkite patogiausią apmokėjimo būdą bei pristatymo metodą. Tada saugiai patvirtinkite patį apmokėjimą internetu ir sulaukite pledo pristatymo. Pledų kūdikiams pirkimą ir dovanojimą palengvina informacija apie numatomus pristatymo terminus, kurią rasite pačios prekės puslapyje.

 

Stori pledai