Privatumo politika

Šioje Privatumo politikoje asmens duomenų valdytojas yra UAB Riko prekyba (toliau – įmonė), juridinio asmens kodas 302480152, interneto svetainė www.tavosapnas.lt, adresas S.Dariaus ir S.Girėno g. 79A, Jurbarkas. Registruodamiesi ar be registracijos pirkdami prekes www.tavosapnas.lt internetinėje parduotuvėje, Jūs patikite savo duomenis UAB Riko prekybai bei suteikiate teisę įmonei juos valdyti šioje Politikoje numatytais tikslais. Mums rūpi mūsų klientų privatumas ir asmens duomenų saugumas. Užtikriname sąžiningai tvarkomus Jūsų asmeninius duomenis, laikydamiesi Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.


1. Kokie Jūsų duomenys yra renkami ir tvarkomi?

Renkame ir saugome tik tą informaciją, kuri reikalinga siekiant tikslų, nurodytų šioje Privatumo politikoje. Su tikslais nesusijusiu būdu, duomenys nėra renkami ir saugomi. Renkama ir saugoma ši informacija:

  •          Registracijos duomenys: vardas, pavardė, el.paštas, telefono numeris bei pristatymo adresas.
  • Pirkimo duomenys duomenys: vardas, pavardė, el.paštas, telefono numeris, IP adresas, pristatymo adresas, mokėjimo būdas, mokėjimo duomenys bei Trečiųjų asmenų, gaunančių prekes pagrindinė informacija.
  • Slapukų duomenys. Mūsų internetinėje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Tai tam tikra informacija, turinti unikalų identifikacijos numerį, kuri yra perduodama iš tinklalapio į Jūsų kompiuterio slapukų rinkmeną.  


 2. Kam naudojami renkami asmens duomenys?

  •         Pateiktus asmeninius duomenis, tokius kaip: vardas, pavardė, telefono numeris bei adresas, mes naudojame siekdami užtikrinti kokybišką prekių pristatymą. Pagal šiuos duomenis taip pat galime matyti Jūsų užsakymų bei apmokėjimų istoriją.
  •       Jūsų nurodytus kontaktinius duomenis (tokius kaip el.paštas ar telefono numeris), mes naudojame tik esant būtinybei su Jumis susisiekti dėl užsakymo  įvykdymo, pristatymo detalių, taip pat naujienlaiškių (Jums sutikus) bei sąskaitų-faktūrų siuntimui ar norėdami atsakyti į užklausas ar pastabas.   
  •      Slapukų unikalus numeris identifikuoja lankytojo naršyklę kiekvieną kartą jam apsilankius tinklalapyje. Slapukai neleidžia interneto tinklalapiams įsiminti jokios asmeninės lankytojo informacijos (tokios kaip lankytojo vardas ir adresas), kurį vartotojas galėtų pamiršti įslaptinti. Slapukų visada galima atsisakyti ir išjungti, tačiau tuomet gali neveikti kai kurios puslapio funkcijos. Naudojant slapukus, yra atsimenama informacija apie ankstesnius apsilankymus, todėl kiti apsilankymai gali būti paprastesni ir naudingesni. Mes nenaudojame ir jokiai trečiajai šaliai neleidžiame naudoti statistinės analizės duomenų tam, kad rinktų bet kokią informaciją, leidžiančią nustatyti mūsų svetainės lankytojų tapatybę.


3. Kokioms trečiosioms šalims galime atskleisti Jūsų duomenis?

Asmeniniai duomenys yra perduodami patikimoms trečiosioms šalims ir tik toms, su kuriomis mes esame sudarę sutartis. Trečiosios šalys neturi teisės naudoti Jūsų duomenų kitais, nei numatytų paslaugų įgyvendinimo, tikslais. Asmens duomenys gali būti perduodami:

  •          Siuntų pristatymo paslaugų teikėjams (t.y. kurjerių tarnyboms dėl sėkmingo siuntinio pristatymo);

  • Rinkodaros ir marketingo paslaugų teikėjams, kurių paslaugomis paprastai naudojamės duomenų saugojimo, telekomunikacijų, svetainės administravimo tikslais.


4. Kiek laiko saugomi Jūsų asmens duomenys?

  • Jūsų duomenys yra saugomi tiek, kiek to reikia, norint įvykdyti sėkmingą sandorį pagal prekių pirkimo-pardavimo sutartį (https://tavosapnas.lt/index.php?route=information/information&information_id=14): nuo to momento, kai nurodote savo duomenis pateikdami užsakymą, bet ne trumpiau, nei to reikalauja įmonės veiklą reglamentuojantys teisės aktai.  Pasenusių asmens duomenų įmonė nesiekia saugoti, todėl juos atnaujinus (pvz., kai pakeičiate duomenis savo paskyroje.) yra saugoma tik aktuali, naujausia informacija. Įmonė gali saugoti ir istorinę informaciją, jei tai reikalinga teisės aktų nustatyta tvarka arba mūsų veiklai vykdyti.

  • Jūs bet kada galite atsisakyti pateikti savo duomenis, juos apriboti, pateikdami mums raštišką prašymą el.paštu info@tavosapnas.lt arba susisiekdami telefonu +370-600-75522. Tokiu atveju, gavus ir išnagrinėjus prašymą, duomenys gali būti panaikinami arba patikimai nuasmeninti. Tačiau tokiu atveju, tai gali reikšti, kad nebegalėsime suteikti kokybiškų paslaugų (prekių pristatymo, aktualios informacijos suteikimo ir pan.).


5. Politikos pakeitimai.

·       Privatumo politika gali būti kartais atnaujinama. Esant atnaujinimams, jie bus paskelbti mūsų puslapyje. Klientui pravartu susipažinti su Privatumo politika, kad jis galėtų nuspręsti, ar tokia politika jį tenkina.



* Draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią medžiagą ar jos dalis bet kokia forma be www.TavoSapnas.lt sutikimo.