Nemokamas pristatymas nuo 59€
Krepšelis

Dėl skirtingų kompiuterių, ar telefonų ekranų raiškos, prekės atspalvis gali skirtis.

Drobelė

Nėra prekyboje

Paskirtis

  • Prekės pristatymo terminas 1-3 d.d.

Šiais laikais, tikriausiai, yra vienas didžiausių įvairios patalynės pasirinkimų. Tačiau kad ir kokia būtų jų gausybė, nėra nieko maloniau, nei paties kurta, modeliuota ir siūta patalynė. Medvilninis audinys patalynei - nepamainomas pasirinkimas, kuris yra nesulyginamas nei su poliesterio, nei su mišriais pluoštais. Tai - natūraliausia, ką galite rinktis sau ir savo vaikams. Ši medvilnė, kitaip dar vadinama drobele, yra minkšta, maloni ir kartu tvirta, patvari bei ilgaamžė. Bendradarbiaujame su patikimais ir laiko patikrintais tiekėjais, todėl neabejojame, kad mūsų siūlomi audiniai nenuvils Jūsų savo kokybe ir neribotomis panaudojimo galimybėmis.

 

Informacija:

• Puikiai tinka siūti patalynę (užvilkimus, paklodes, vaikiškus miegmaišius, vokelius), užuolaidas, prijuostes, užklotus, žaislus, įvairias dekoracijas ir pan.;

• Audinys švelnus, maloniai liečiasi prie kūno;

• Medvilnė pralaidi orui, todėl kūnas nekaista ir neprakaituoja;

• Lengvai skalbiasi, gerai lyginasi;

• Audinys atitinka Oeko-Tex Standard kokybės reikalavimus.

 

 

Daugiau apie medvilnę:

TavoSapnas.lt rekomenduoja šį audinį Jums, nes tai labai tvirtas, aukštos kokybės audinys.

Natūrali medvilnė nuolat brangsta. Buityje vis dažniau naudojami dirbtiniai jos pakaitalai. Tačiau, kad ir koks kokybiškas būtų pakaitalas, jis niekada neatitiks natūralaus pluošto audinio savybių.

 

Priežiūros rekomendacijos: