Nemokamas pristatymas nuo 59€
Krepšelis

50x70cm pagalvių užvalkalai

Žaismingi ir spalvingi, dailūs, elegantiški – čia rasite visokiausių pagalvių užvilkimų tiek sau, tiek mažiesiems. Suteikite grožio savo pagalvei, pakeiskite vaikų pagalvių užvalkalus – stebinanti įvairovė, kurią įvertinti galite jau dabar! 

Rikiavimas
  • Rikiuoti pagal
  • Pavadinimą
  • Datą
  • Didžiausią nuolaidą
  • Mažiausią kainą
  • Didžiausią kainą
Filtrai
Sudėtis
Rodyti po: 24 48 72 96

Žmonės paprastai linkę galvoti labiau apie savo pagalves nei, pavyzdžiui, antklodes. Jie atkreipia dėmesį į tai, kokio minkštumo/kietumo yra pagalvė, koks jos užpildas ir pan. Tačiau mažai kas galvoja apie tai, į ką ji yra įvelkama, t. y., apie pagalvės užvalkalus.

Tiesa, kad pagalvės užvalkalas dažnai yra nepaisomas, nors jis yra esminė kiekvieno lovos komplekto dalis ir gali apsaugoti Jūsų odą, plaukus ir pačią pagalvę. Tai reiškia, kad pasirinkę tinkamą pagalvės užvalkalą ne tik užtikrinsite, kad Jūsų pagalvė ilgą laiką išliktų puikios formos bei būklės, bet ir užtikrins geresnį miegą sau ir savo artimiesiems.

Pagalvių užvalkalų tipai

Pagalvės užvalkalas 50x70 cm gali būti pagamintas iš įvairių medžiagų, tiek natūralių, tiek sintetinių, pavyzdžiui: medvilninis, lininis, šilkinis, satino, poliesterio ir pan. Užsegimo būdai gali būti šie: su sagomis, su lipdukais, su užtrauktuku. Pagalvės užvalkalas gali būti su užrašu ar printu, taip sukursite dekoratyvinės pagalvės vaizdą.

Kaip išsirinkti tinkamiausią pagalvės užvalkalą?

Pirmas dalykas, į kurį reikia atsižvelgti, perkant bet kokios rūšies patalynę, yra audinių tipas. Medžiagos ne tik lems Jūsų naujos pagalvės užvalkalo ilgaamžiškumą, bet ir komfortą. Geriausias pasirinkimas yra natūralūs audiniai, kurie suteikia maksimalų minkštumą ir jaukumą ir kurie Jums tarnaus ilgai.

Kaip ir paklodės bei antklodžių užvalkalai, taip ir pagalvių užvalkalai gali būti gaminami iš įvairių medžiagų – tiek natūralių, tiek sintetinių. Žinoma, iš pradžių poliesterio medžiagos gali atrodyti minkštos ir švelnios, tačiau priežastis, dėl kurios jos atrodo tokios šilkinės ir lygios, yra sintetinių medžiagų naudojimas. Šie audiniai ne tik mažiau patvarūs, bet ir neleidžia pagalvei ar odai kvėpuoti. Be to, jų priežiūra pareikalaus kur kas daugiau pastangų.

Pavyzdžiui, medvilnė ir linas yra labai universalios medžiagos, todėl galite rasti įvairių pynimų ir stilių pagalvių užvalkalus (t. y. džersio medvilnės), todėl mūsų kolekcijoje tikrai rasite tai, kas atitiks Jūsų poreikius. Norėdami dekoratyvinio varianto mūsų asortimente rasite natūralaus šilko arba satino pagalvių užvalkalus.

Įsigykite pagalvės užvalkalus internetu pigiau

Mūsų el. parduotuvės asortimente rasite galybę įvairių pagalvės užvalkalų gera kaina. Mums rūpi klientų atsiliepimai, todėl kruopščiai atrenkame tik geros kokybės prekes.