Nemokamas pristatymas nuo 59€
Krepšelis

Pagalvių užvalkalai

Žaismingi ir spalvingi, jaukūs, elegantiški – čia rasite visokiausių užvilkimų tiek sau, tiek mažiesiems. Suteikite grožio savo pagalvei, pakeiskite vaikų pagalvių užvalkalus – stebinanti įvairovė, kurią įvertinti galite jau dabar! 

Rikiavimas
  • Rikiuoti pagal
  • Pavadinimą
  • Datą
  • Didžiausią nuolaidą
  • Mažiausią kainą
  • Didžiausią kainą
Filtrai
Kategorija
  • 40x60cm
  • 50x70cm
  • 70x70cm
  • 70x80cm
Sudėtis
Rodyti po: 24 48 72 96

Stilingi ir kokybiški pagalvių užvalkalai ne tik puikiai atrodo, tačiau gali prisidėti ir prie geresnės miego kokybės. Mūsų elektroninėje parduotuvėje rasite gausų miegamojo ir dekoratyvinių pagalvių užvalkalų asortimentą, kurį sudaro daug Lietuvoje pagamintų prekių. Iš skirtingų medžiagų pagaminti užvalkalai puikiai tiks nebūtinai tik ant lovos, tačiau ir ant sofos bei kitur.

Turime ir proginių bei vaikams skirtų dizainų. Jeigu norite unikaliai ir stilingai dekoruoti savo namus bei pagerinti miego kokybę – pats laikas išsirinkti naujus pagalvių užvalkalus iš TavoSapnas.lt elektroninės parduotuvės.

Pagalvių užvalkalai miegui. Ką būtina žinoti?

Visiems pirkėjams norisi tik pačių geriausių užvalkalų savo miegui. Jeigu ieškote geriausio kainos ir kokybės santykio - daugumai mūsų klientų labai patinka kokybiška medvilnė. Aukščiausius standartus atitinkanti, stilingo dizaino medvilnė miegamajame visada atras vietą. Ji švelniai priglus prie veido odos, jos nedirgins, gerai vėdinsis, kad naktį nebūtų karšta bei pasižymės atsparumu daugumai alergenų. Tokie užvalkalai tiks vaikams, paaugliams ir suaugusiems.
Ne ką mažiau populiarūs yra ir satininiai užvalkalai. Jie – beveik tiek pat švelnūs, kaip šilkiniai, tačiau satino kaina įprastai yra mažesnė. Medžiagų kokybę vertinantiems pirkėjams patinka ir lininiai užvalkalai. Daugiau naudingos informacijos apie kiekvieno užvalkalo savybes ir privalumus rasite pačios prekės puslapyje, informacinėje skiltyje.

TavoSapnas.lt komanda atidžiai atrenka į asortimentą patenkančius produktus bei stengiasi, kad internetu perkantys vartotojai gautų kuo daugiau informacijos apie sudominusią prekę.

Kaip išsirinkti tinkamiausią pagalvės užvalkalą?

Visų pirma, pagalvokite apie pagalvės dydį. Tam, kad užvalkalas tiktų, jis turėtų būti tokio dydžio, kaip ir pati pagalvė. Išmatuokite ją su rulete ar kitu įrankiu. Dažniausiai pagalvės būna ganėtinai standartinių matmentų, pavyzdžiui, 50x70, 60x60, 70x70cm ir panašiai.
Jeigu renkatės dekoratyvinių pagalvių užvalkalus, galite prioritetą teikti estetikai, o ne medžiagoms. Tačiau, jeigu ant pagalvės miegosite, pirmiausiai pasirinkite geriausias medžiagas, o tada ieškokite gražiausiai atrodančio ar tinkamos spalvos varianto.

Pagalvių užvalkalai internetu

TavoSapnas.lt internetinėje parduotuvėje yra ne tik įprasti, miegamojo, tačiau ir dekoratyvinių pagalvių užvalkalai, su skirtingais aksesuarais, kurie leis pagyvinti kambario interjerą pigiau, neinvestuojant didelių sumų.
Taip pat verta paminėti ir ne vieną akciją, kuri taikoma atrinktoms prekėms.